matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
ile to jest log3 stopnia z pierwiastka trzeciego stopnia z 0,(3)?
joana:
ile to jest log3 stopnia z pierwiastka trzeciego stopnia z 0,(3)?
13 sty 14:27
Janek191:
1
1
log
3
3
√
0,(3)
= log
3
3
√
= log
3
(
)
1
3
=
3
3
1
1
1
=
log
3
3
−1
= −
log
3
3= −
3
3
3
13 sty 14:35
joana:
dziękuję
13 sty 16:37
Arek:
Wyrażenie x
3
−x
2
√
3
+3x−
√
27
można zapisać
17 lut 18:00
zyz:
3 cze 09:25
janek191:
1
3
√
( 3
) ?
8
3 cze 09:37
Bleee:
1
25
25
3
=
=
8
8
2
3
3 cze 09:39
janek191:
1
3
√
( 3
) ?
8
3 cze 09:46
powrót do spisu zadań
α
β
γ
δ
π
Δ
Ω
∞
≤
≥
∊
⊂
∫
←
→
⇒
⇔
∑
≈
≠
inne
rysuję
Φ
ε
θ
λ
μ
ξ
ρ
ς
σ
φ
ω
η
ϰ
ϱ
∀
∃
∄
∅
∉
∍
∌
∏
⊂
⊄
⊆
⊃
⊅
⊇
≡
∟
∠
∡
∥
∬
∭
∮
∼
⊥
⋀
⋁
∩
∪
∧
∨
¬
±
ℂ
℃
℉
ℕ
ℙ
ℚ
ℛ
ℤ
ℯ
↑
↓
↔
↕
↖
↗
↘
↙
△
□
▭
▯
▱
◯
⬠
⬡
♀
♂
♠
♣
♥
♦
imię lub nick
zobacz podgląd
wpisz,
a otrzymasz
5^2
5
2
2^{10}
2
10
a_2
a
2
a_{25}
a
25
p{2}
√
2
p{81}
√
81
Kliknij po więcej przykładów
Twój nick