matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
sprawdzenie
micha:
3
5
+3
5
+3
5
= 3* 3
5
=9
5
czy dobrze to zrobiłam? bardzo proszę o sprawdzenie
12 sty 18:28
Mila:
9
5
źle 3*3
5
=3
6
12 sty 18:44
micha:
dzięki wielkie
12 sty 18:50