matematykaszkolna.pl
studia karusia: Mam problem a wlasciwie potrzebuje rady.... najlepiej studenta.. kto pomoze?
12 sty 14:48
wredulus: A coz to za problem masz
12 sty 14:56
5-latek: karusiu a nie student nie moze byc?emotka
12 sty 15:02
5-latek: A to chytrus z wredulusa Udaje studenta emotka
12 sty 15:03
karusia: Wolala bym studenta... a mianowicie.. jestem na pierwszym roku studiow biofizyki.. mamy chemie i co tydzien piszemy z niej kolokwium... mam 2 kolosy w plecy.. a jesli nie bede miala zaliczonych wszustkich tp profesor nie dopusci mnie do sesji Co wtedy jesli nie zostala bym ewentualnie nie dopuszczona
12 sty 15:06
wredulus: Bo ja jestem student ... Trzeci dyplom ciagne emotka Co do tematu ... To nie tyle kolokwia co wejściówki ... aNa pewno profesor umożliwi wam na koniec xaliczenie tychże wejściówek (tzw. Zboj) ... Ale możliwe ze bedzie to dopiero w seesji podstawowej, więc egzamin będziesz pisała w poprawkowe czyli w drugim terminie
12 sty 15:38
wredulus: Najlepiej zobaczyć kiedy profesor ma konsultacje i przyjść wtedy i zapytać sie go czy bedzie możliwość zaliczenia tych wejściówek ktorych niezaliczylas i kiedy to bedzie możliwe
12 sty 15:40
karusia: Ahaa.. czyli bede pisala najprawdopodoniej w terminie poprawlowym Uffff... bo juz myslalam ze juz po studiach.. a slyszalam tez taka rzecz ze podobno jesli nienzaliczy sie sesji na studiach stacjonarnych to placi sie podobno za to 2000 zl To prawda
12 sty 15:50