I1I −−− pierwsze pudełko i2I −−− drugie pudełko
| 6 | 2 | 5 | ||||
a) P(A) = 13* | + | * | =.........
| |||
| 10 | 3 | 9 |
| 1 | 4 | 2 | 4 | |||||
b) P(B)= | * | + | * | =..... | ||||
| 3 | 10 | 3 | 9 |
. W nocy forum się zawiesiło i nie mogłem wziąć się za oczekujące
w kolejce zadania, dlatego dzisiaj wymiatam wczorajsze pozostałości, ale za kilka minut
muszę stąd wyjść, będę wieczorem. Przyjemnego wymiatania życzę.
U mnie było podobnie, myślałam , że to coś w moim kompie nie działa .
Póki co:
Miłego dnia życzę .... do usłyszenia wieczorem