matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
... pomóżcie to ważne
patka:
2
3
narysuj wykres funkcji f(x)=
f(x)=
x
x
a) podaj jej własności a) podaj jej własności
2
b)narysuj wykres funkcji f(x)=
+2 b) narysuj wykres funkcji
x−1
2
f(x)=
−2
x+1
11 sty 19:07
Eta:
https://matematykaszkolna.pl/strona/1693.html
11 sty 19:20