matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
prosze o pomoc
kasia:
znajdz odl. P(3,2,1) od prostej l1: x=1 y=α z=1
10 sty 15:56
wredulus_pospolitus:
podstawiasz do wzorów i tyle a ta
α
to co to jest
10 sty 15:57
kasia:
pewnie jakas niewiadoma, nie wiem wlasnie
10 sty 16:04