matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
równanie
marcin21:
Rozwiąż równanie ctgx=
√
3
tgx=0
9 sty 18:16
marcin21:
wie ktoś
9 sty 18:25
Basia:
ctgx =
√
3
⇔ x=
π
6
+kπ tgx=0 ⇔ x=0+kπ ⇔ x=kπ
9 sty 18:25