matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Rozwiąż nierównosć
Kasia:
Rozwiąż nierównosć: |x−3| = x + 3 proszę o pomoc
8 sty 21:43
Ajtek:
x−3=x+3 lub x−3=−(x+3) Działaj
.
8 sty 21:44
Kasia:
dziekuje bardzo
8 sty 21:47
Ajtek:
Powodzenia
.
8 sty 21:48