| tg x(1+ctg2 x) | 1−sin2 x | ||
= | |||
| 1+tg2 x | sin x cos x |
| tgx+tgx*ctgx*ctgx | tgx+ctgx | |||
L= | = | = | ||
| 1+tg2x | 1+tg2x |
| ||||||||||||||
= | = | |||||||||||||
|
| cos2x | |||||||||
= | = | = | ||||||||
| sinx*cosx |
| 1−sin2x | ||
= | =P | |
| sinx*cosx |
| sin x | cos x | |||
tg x = | ctg x = | sin2 x + cos 2 x = 1 | ||
| cos x | sin x |
| |||||||||||||||||
L = | = | ||||||||||||||||
|
| |||||||||||||||||
= | = | ||||||||||||||||
|
| |||||||||||
= | = | ||||||||||
|
| 1 | cos2 x | 1 − sin x | ||||
= | *cos2 x = | = | = P | |||
| cos x* sin x | sin x *cos x | sin x*cos x |
| sin x | cos x | |||
tg x = | ctg x = | sin2 x + cos 2 x = 1 | ||
| cos x | sin x |
| |||||||||||||||||
L = | = | ||||||||||||||||
|
| |||||||||||||||||
= | = | ||||||||||||||||
|
| |||||||||||
= | = | ||||||||||
|
| 1 | cos2 x | 1 − sin2 x | ||||
= | *cos2 x = | = | = P | |||
| cos x* sin x | sin x *cos x | sin x*cos x |
| sinx | cosx | cos2x | cosx | |||||
( | + | )* | = | |||||
| cosx | sinx | cos2x+sin2x | sinx |
| 1 | cosx | ||
*cos2x= | |||
| sinxcosx | sinx |