matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
geometria analityczna
falcon :
wyznacz współrzędne punktu przecięcia się prostych o równaniach y=3x − 7 y= −4x−21
7 sty 20:25
bezendu:
3x−7=−3x−21
7 sty 20:27
bezendu:
3x−7=−4x−21
7 sty 20:28
falcon :
jaki banał,haha,dziękuję bardzo.
7 sty 20:32