ciąg geo
Krata: W ciągu geometrycznym (an) dane są: a1= 2 a2= 12. Wtedy: A a4= 26 B a4=432 C a4=32 D
a4= 2592
7 sty 15:55
7 sty 15:56
wredulus_pospolitus:
bys siadł/−a do teorii to bys wiedział/−a jak to zrobić
7 sty 15:56
Krata: jak jutro pisze poprawe i nie zdąże
7 sty 15:57
wredulus_pospolitus:
a jak jutro piszesz poprawę to się szybko obudziłaś ... coś koło 3 tygodni wolnego miałeś/−aś
a co Ci gotowiec da

NIC
więc siadaj na dupie i się ucz teorii
na stronie masz wszystko wyjaśnione tak że nie sposób tego nie zrozumieć
7 sty 16:00
Krata: będą te same zadania tylko inne dane ^^
7 sty 16:01
wredulus_pospolitus:
no to i tak nie zrobisz analogicznego zadania skoro nie znasz teorii a dane beda zmienione
7 sty 16:04