matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
a
mat4you:
Wielomian W(x)=(x+1)
3
+2
√
2
rozłóż na czynniki stopnia co najwyżej drugiego i podaj jego rozwiazania .
6 sty 15:52
sushi_ gg6397228:
wskazówka 2
√
2
=
√
2
3
a
3
+b
3
=....
6 sty 15:53
mat4you:
dzięki tego mi było ttrzeba
6 sty 15:59