matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
miejsce zerowe
nalesnik:
Dana jest funkcja f(x)=2
x
i g(x)=f(x−3)−4 oblicz miejsce zerowe g(x)
6 sty 14:45
5-latek:
napisz jaki wzor bedzie miala funkcja g(x)
6 sty 14:46
nalesnik:
Ta ktora jeat podana czyli g(x)=f(x−3)−4
6 sty 14:50