Sprawność silnika Stirlinga, energia elektryczna
Arowek: Witam.
Może znajdzie się osoba, która pomoże

Mam pewien problem (jakaś zaćma totalna) z wyliczeniem
sprawności silnika Stirlinga i wytworzonej energii elektrycznej.
Rysunek:
http://funkyimg.com/i/EDyN.jpg
Po lewej ciepło, po prawej chłodzenie.
Ciepło doprowadzone obliczę z takiego wzoru: Qd=m(hwlot−hwylot). I tu pierwszy problem, jak
wyliczyć hwlot i hwylot. Przykładowe temp.: T1=500, T2=400, T3=30, T4=50. Strumień zaznaczony
na rysunku m=1kg/s. Nie wiem, czy będzie miało to znaczenie, ale gazem roboczym jest wodór.
Ciepło wyprowadzone pewnie podobnie trzeba wyliczyć, z tym że chłodziwem jest woda.
Sprawność: n=Qd/Nel
I tu kolejne pytanie. Czy Nel obliczę w ten sposób: Nel=Qd−Qw?
Będę wdzięczny za jakąś pomoc.
Pozdrawiam.