łamigłówka
Ania: Płot trzy lata,
Kot trzy płoty,
Człek trzy konie,
Koń trzy koty.
Jak rozwiazac ta lamiglowke
5 sty 15:15
5-latek: I na to wszystko
zasmażka
5 sty 15:17
daras: z tego wynika, że człek 9 kotów lub 27 płotów , chyba, że go rak wczesniej zje
5 sty 15:21
Ania: Moze ktos odpowiedziec ppwaznie a nie robic sobie zartow?
5 sty 15:22
Ania: Juz rozwiazane
5 sty 15:28
Kaja: płot − 3 lata
kot − 3*3=9 lat
koń − 3*9=27 lata
człek − 3*27=81 lat
5 sty 15:29
daras: pisałem przecież, że

=



to był wierszyk z przedszkola?
czym my sie tu zajmujemy
5 sty 20:01