matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Rozwiąż równanie
d4mian:
Rozwiąż równanie: x
1
− 2x
2
+ 3x
3
= 2 2x
1
+ x
2
− x
3
= 0 −x
1
+ x
2
+ 2x
3
= 4
4 sty 21:33
ZKZ:
Masz 3 rownania i 3 niewiadome Moze uda sie to zrobic cramerkiem
4 sty 21:38