znajdz pozostale wartosci funkcji tryg.
kot: cosα=√3/{3}
19 paź 12:18
kot: α∊(3/2π;2π)
19 paź 12:18
kot: ctgα=−π/4 a∊(−2π;0)
19 paź 12:20
kot: tgα= √22 α∊(o;3/2π)
19 paź 12:21
kot: AS pomozesz?
19 paź 12:21
kot: 1 mam
19 paź 12:47
kot: AS pomozesz mi z tym z 12:21?
19 paź 13:23
kot:
19 paź 13:35
kot:
19 paź 13:53
Eta:
tgα= √22 => α= π4 +k*π , k€C
ponieważ α€(0, 32α)
to: α= π4 v α= π4+ π= 54π
19 paź 14:08
kot: a co to Eta mam obliczyc pozostale wartosci trygonomeryczne a nei peirwiastki
19 paź 14:15