wyznacz wszystkie wartości x, dla których funkcja f(x)=3x^2 4x 1 osiąga wartości
MAGIC: wyznacz wszystkie wartości x, dla których funkcja f(x)=3x2+4x+1 osiąga wartości ujemne.
18 paź 22:20
Bogdan:
Rozwiąż nierówność f(x) < 0
18 paź 22:30
Bogdan:
Ilu Was MAGIKÓW jest? Widzę czterech Magików.
18 paź 22:32
:-)TO TYLKO JA: 3x2+4x+1<0 3x2+4x+1=0
a=3,b=4,c=1
Δ=b2−4ac
18 paź 22:34
:-)TO TYLKO JA: no bo pewnie lata z loginu na login
18 paź 22:35
Bogdan:
teraz jest sześciu Magików
18 paź 22:39
:-)TO TYLKO JA: ..i zaraz zaczarują nam forum
18 paź 22:39
Eta:
I jedna "Eta"

Pozdrawiam Wszystkich
18 paź 22:41
:-)TO TYLKO JA: Dziękujemy!Wzajemne pozdrowionka

P.S."Eta"jest tylko jedna!
18 paź 22:44
Eta:
18 paź 22:47
BOLEK: △=4
18 paź 23:11
Bogdan:
Hejka
Etka
18 paź 23:13
Eta:
18 paź 23:22
Eta: spadaj bogdan
13 lut 12:54