matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
oblicz
kinia:
oblicz: log
2
4+log
4
2+2 log
3
9
4 sty 10:07
Saizou :
m
znasz wzorek log
a
n
b
m
=
log
a
b
n
albo policz każdy osobno np. log
2
4=x ⇒(z definicji) 2
x
=4⇒x=2 i tak dalej
4 sty 10:11