matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Dziękuje za rozwiązanie
Weronika:
Oblicz i wynik przedstaw w notacji wykładniczej a) 0,000000125 * 0,00002= b)0,000000126 * 0,00002=
1 sty 17:10
agnieszka:
1,25*10
(
−7)*2*10
(
−5)=2,5*10
(
−12) 1,26*10
(
−7)*2*10
(
−5)=2,52*10
(
−12)
2 sty 13:00