ile wynosi liczba log64?
xxx:
18 paź 17:03
xxx: ile wynosi liczba log64?
18 paź 17:04
***log***: log(64) = 1.80617997
18 paź 17:05
:-)TO TYLKO JA: log64=log82=2log8
O taki wynik chodziło,prawda?
18 paź 22:53
Bogdan:
jak już, to log26 = 6log2
18 paź 23:11
Eta:

jak już tak, to dalej: 2log8 = 2log2
3= 2*3log2= 6log2
18 paź 23:21
Bogdan:
Eto − telepatia czy co (prawie ten sam tekst o tej samej godzinie)?
18 paź 23:47
Eta:
Może i "telepatia" ?

Idę już spać , bo

Dobranoc
18 paź 23:49
Bogdan:
Dobranoc
19 paź 00:12
:-)TO TYLKO JA: Zważywszy na to,iż podejrzewałam ,że
xxx miał do wyboru 4 odpowiedzi:
a.(log8)
2
b.2log8
c.2log32
d.log32log2
−wybrałam odpowiedź dla Niego właściwą
19 paź 18:44
Eta:

ok.
19 paź 18:45
asik: log 64
18 sty 17:17