równanie
paula: | | x2 + 4 | |
liczba rozwiązań równania |
| =0 jest równa: a) 0 b) 1 c)2 d)3 jeśli można to z |
| | x−1 | |
obliczeniami
31 gru 00:25
bezendu:
D=R\{1}
x2+4=0
x2=−4 sprzeczność a) 0
31 gru 00:26
5-latek: Przemysl to jeszcze raz
31 gru 00:30
bezendu: Co ?
31 gru 00:33
Eta:
0 rozwiązań w zb. R
31 gru 00:36
bezendu:
Plagiat mojej odpowiedzi
31 gru 00:38
5-latek: ale chyba chce miec wolny dzien bo daje tyle zadan w nocy i do wszystkich ma rozwiazania od
reki
31 gru 00:41
Ajtek:
Cześć
5−latek. Chyba czas zakończyc rozwiązywanie arkusza maturalnego za kogoś, nie
uważasz
bezendu czy ja się z Tobą witałem
31 gru 00:43
Eta:

bo ja dopisałam w zb. R
31 gru 00:44
bezendu:
Cześć
31 gru 00:44
bezendu:
A czyżby na maturze obowiązywały liczby zespolone ?
31 gru 00:44
Ajtek:
Cześc
bezendu, miło Ciebie widzieć

.
31 gru 00:44
5-latek: Czesc
Ajtek
Tez tak uwazam No ale co ja ....
31 gru 00:45
Ajtek:
Nie obowiązują.
31 gru 00:45
Eta:
31 gru 00:45
5-latek: Ajtek To mialobyc tak? . Nie. obowiazuja czy nie obowiazuja ?
31 gru 00:48
Ajtek:
Sorry za ortograficzny błąd

.
31 gru 00:57
5-latek: ja tylko tak dla zartow spytalem

wiem ze nie obowiazuja bo na forum studenci prosza o rozwiazania
31 gru 00:59
Ajtek:
To też wiem. Nie mniej jednak mnie obowiązują zasady ortografii

.
31 gru 01:09