zadanie z wartością bezwzględną
tłuk :

dane są zbiory A={x∊R

x−3]<4},B={x∊R

x+2]≥3} i C={x∊ R

x]≥3}. zaznać na osi zbiór: a) A∩B
b)A\B c) B\A d) (A∪C)\B e) (A\B)∪C
30 gru 15:15
5-latek: Zmien nick to po pierwsze (nie psuj nastroju)

Po drugie . Nie badz taki zly

Po trzecie . czy potrafisz odczytac co oznacza zapis np A={x∊R |x−3|<4}?
30 gru 15:30
ICSP: Ja wiem, ja wiem
30 gru 15:44
5-latek: Czesc
ICSP 
Szybko sie uczysz . Wczoraj pisales ze nie umiesz
30 gru 15:45
ICSP: To są nierówności z wartością bezwzględną, a nie kwadratowe

Z takimi już sobie radze.
30 gru 15:48
5-latek: 
To zobaczymy czy kolega sobie poradzi ,czy sie chociaz odezwie>
30 gru 15:50
asdf: 
= : [
30 gru 15:52
5-latek: Mysli i jest zly ze musi myslec?
30 gru 15:55