jak?
BlackStar: | | 3−x | |
Wskaz liczbe rozwiazan rownania |
| = 0 |
| | x2−9 | |
a) 1 b) 2 c) 0 d) 3
28 gru 15:51
5-latek: zalozenie x2−9≠0 to x≠... lub x≠.....
3−x=0 to x= policz i sprawdz zalozeniem .
28 gru 15:57
BlackStar: odp d tak?
28 gru 15:59
5-latek: Nie . Licz najpierw zalozenie
28 gru 16:02
BlackStar: skoro wiesz to trudno ci napisac...
28 gru 16:04
5-latek: Jesli Ci napisze to i tak nie bedziesz wiedziec
NO ale skoro nie chcesz sie dowiedziec dlaczego ta odpowiedz to prosze −−−odpowiedz c)
28 gru 16:06