ProsZe o pomoc ;)
Justa: Oblicz:
Cos281o(1+tg281o)
28 gru 15:31
ICSP: 1
28 gru 15:32
Kaja: | | sin281 | |
cos281o(1+ |
| )= |
| | cos281o | |
| | cos281o | | sin281 | |
=cos281o( |
| + |
| )= |
| | cos281o | | cos281o | |
| | sin281o+cos281o | |
=cos281o( |
| =sin281o+cos281o=1 |
| | cos281o | |
28 gru 15:35
Justa: Dzięki, a jak to obliczyłes ? Jakies wskazówki ?
28 gru 15:35
Justa: Dziękuje
28 gru 15:35
Eta:
| | sin281o | |
cos281o(1+ |
| )= cos281o+sin281o=1 |
| | cos281o | |
28 gru 15:36
Eta:
Ajjj ..spóźniłam się
28 gru 15:36