matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
help!
Wydi:
Udowodnij że IAMI
2
+ICMI
2
=IBMI
2
+IDMI
2
18 paź 13:55
Wydi:
18 paź 14:39
Bogdan:
Zastosuj twierdzenie Pitagorasa i wyznacz kolejno: a
2
= w
2
+ y
2
b
2
= ... c
2
= ... d
2
= ...
18 paź 14:48
Wydi:
Ok dzięki Bogdan
19 paź 16:16