matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
pomocy
Wiola:
wyrażenie
4
√
(−8)
2
*4
3
4
jest rowne?
28 gru 14:21
Kaja:
4
√
64
*(2
2
)
3
4
=64
1
4
*2
3
2
=(2
6
)
3
4
*2
3
2
= 2
9
2
*2
3
2
= =2
12
2
= =2
6
=64
28 gru 15:15