matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
,
karolina:
cos(π +
2 π
3
) = 0,5 dlaczego taki wynik? w podstawowych tablicach nie ma nic o tym
25 gru 23:25
Rafał28:
π +
2π
3
=
5π
3
= 2π −
π
3
Wzory redukcyjne znamy?
https://matematykaszkolna.pl/strona/430.html
25 gru 23:39