matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
dane są zbiory : A = {x: x∊R ∧ |x| > 5} B = {x ;x ∊ R ∧ x ⊆ 4 }
tomek :
dane są zbiory : A = {x: x∊R ∧ |x| > 5} B = {x ;x ∊ R ∧ x ⊆ 4 } wyznacz zbiory A∪B i B∩A B−A wszystkie liczby pierwsze
18 gru 21:59