pawes90: Słuchajcie na kursie dostałem kilka przykładów zadań i nie wiem jak je rozwiązać.Czy jako
wielomiany równania czy jakoś inaczej.
Na przykład takich kilka:
√x-10 +√1-x =6
√x+ √x+2 √x+3+2=0
Jakby ktoś wiedział o co chodzi albo jakieś pomysły byłbym bardzo wdzięczny.
5 paź 16:52
zxc: Słuchajcie na kursie dostałem kilka przykładów zadań i nie wiem jak je rozwiązać.Czy jako
wielomiany równania czy jakoś inaczej.
Na przykład takich kilka:
√x-10+√1-x=6
√x+1√x+2√x+3+2=0
Jakby ktoś wiedział o co chodzi albo jakieś pomysły byłbym bardzo wdzięczny.
5 paź 16:54