matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
równania liniowe
zmartwiona :
Proszę o pomoc, wychodzą mi złe wyniki: (x−3)*(x+2)+(5−x)*(x+1)=0 (2x+1)*(x−4)=2*(1−x)*(5−x) 4x−(x+5)*(x−7)=x*(1−x)
18 gru 19:39
Kaja:
to zapisz tu swoje obliczenia
18 gru 19:43