Podstaw cyfry pod litery
Nabuchodonozor: dowodzenie + odwiedziny + zwierzenie=adorowanie
Każdy wyraz ma 10 liter, każdej literze odpowiada jakaś cyfra
18 gru 14:55
wredulus:
I kazda litera reprezentuje inna cyfre
18 gru 15:04
wredulus:
To zaczynasz 'od konca'
e+y+e = e (lub 10+e lub 20+e)
Czyli: y+e = 0 (bzdura) lub 10 (mozliwe) lub 20 (bzdura)
Wec masz pierwsze rownanie: e+y=10
Dalej:
i+n+i +1 = i lub 10+i lub 20+i ..... stad jedyna mozliwosc to i+n +1=10
Co takze w nastepnym wychodzi
Itd.
18 gru 15:09
Nabuchodonozor: tak każda litera ma inną cyfrę
18 gru 15:15
Nabuchodonozor: A poza tym to dalej nie rozumiem
18 gru 15:34