matematykaszkolna.pl
<>< HUGO: Na równie wbiegł kot którego szybkość wynosi v= 1,5m/s wzdłuż równi która ma długość l= 3 metry. Ile waży kilogram kota, jeżeli wykonał pracę 3J pokonując równie dwa razy w czasie t=4s. Dane: Szukane: Rozwiązanie: .../7pkt
17 gru 22:12
HUGO: nie macie poczucia humoru
17 gru 23:31
tośka: sam to wymyśliłeś?
17 gru 23:35
PW: To już wolę: Cegła waży kilogram i pół cegły. Ile waży cegła?
17 gru 23:38
tośka: dokładnie ^^
17 gru 23:39
bezendu: Ja też mam zagadkę matematyczną: Robotnik wykonuje swoja prace w 4 dni i 5 godzin. Pijany robotnik tą sama prace w 7 dni i 8 godzin. Na budowie pracuje 7 robotników i 1 majster nadzorujący. Majster przychodzi trzeźwy na budowę co 3 dzień a do sklepu monopolowego jest 13 minut biegiem. Oblicz zysk sklepu monopolowego, gdy budowany jest dom dwukondygnacyjny?
17 gru 23:44
tośka: Każdy pracownik po 0.5l x 11 x 20 czyli 110 dziennie + 40 inżyniera 150 x 2 czyli 300 na dzień Napoje jedzenie przyjęte we własnym zakresie ; p
17 gru 23:47
HUGO: tylko chę zauważyć że moje zadanie ma sens. Ile waży kilogram kota? waży kilogram c.n.w ... A twoje nie ma sensu w znaczeniu logicznym
17 gru 23:49
tośka: to oblicz skoro ma sens i skoro je wymyśliłeś, podstawowe wzory powinieneś znac
17 gru 23:52
tośka: Wojciechu
17 gru 23:53
tośka: a prywatnie pisz mi, że jestem agresywna. szczyt bezczelności.
18 gru 00:00
5-latek: Toska juz polnoc wiec nie nakrecaj sie emotka
18 gru 00:02
HUGO: Już Cię nie ogarniam Kochanie </3
18 gru 00:03
tośka: wiesz napisze tutaj prawdę o Tobie. nie ma czego ukrywać. jesteś totalnym dupkiem Wojtek, że nie chce się Tobie spędzić 2 h w pociągu by przyjechać do mnie. tylko wymagasz abym pierwszy krok postawiła ja. jesteś dziecinny, niepoważny i nieodpowiedzialny. brakuje slow czasami na Twoje zachowanie. popisujesz się swoja gimnazjalna głupota bo mentalnie nie dorosłeś do bycia w liceum i współczuje każdej dziewczynie która będzie miała z Toba styczność. pozdrawiam i przestań mnie męczyć swoim natręctwem na GG. pozdrawiam /toska
18 gru 00:05
HUGO: 5−latek Witam: te zadanka co wczoraj męczyliśmy to są na stronie bo to matura z Czerwca 2013..
18 gru 00:05
tośka: i Twe 'Kochanie' to już przeszłość.
18 gru 00:07
Radek: Bardzo urzekła mnie Wasza historia emotka Ale czy musicie ''prać swoje brudy'' na publicznym forum ?
18 gru 00:12
tośka: nikt Ci nie kazał czytać tego. a generalnie to powiedziałam to ku przestrodze gdyby znowu zaczął się przystawiać do jakiejś dziewczyny. to tyle. bo nie jest wart niczyjej uwagi
18 gru 00:14
5-latek: Radek . I tak masz wielkie szczescie ze sie z Toba inaczej nie obeszla .emotka Wierz mi . Znam to z zycia . Jessli dziewczyna jest zla i rozgoryczona to lepiej sie nie odzywac .emotka A Ty Hugo nie wymyslaj zadan tylko bierz sie za porzadna robote . Bo z tego co widze to ja czarno widze Twoja mature Nie pisze to zlosliwie ale po to bys zrozumial ile jeszce pracy przed Toba . Po prostu . Nie moze byc tak ze dajesz zadania i nie probujesz nawet zaczac . Niewazne czy zle czy dobrze . Jesli zle to sie poprawi (ale widac ze probujesz ) Wiec jak kiedys powiedzial premier Marek Belka Do roboty
18 gru 11:36
ICSP: To może, i ja dam zadanie własnego autorstwa emotka Jeżeli ktoś będzie chciał to dla własnej satysfakcji może zrobić. Tylko mała prośba o niewrzucanie tutaj rozwiązania emotka Funkcja kwadratowa f(x) = ax2 + bx + c przyjmuje najmniejszą wartość równą − 14 . Do jej wykresu należy punkt A(1 ; 4). Znajdź wartości a,b,c wiedząc, że f(2) = f(−6)
18 gru 11:50
5-latek: I jeszce jedno. Jesli to prawda to co pisze toska to czym predzej wsiadaj w pociag i przepraszaj na kolanach Moze Ci wybaczyemotka
18 gru 11:54