matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
praca kontrolna
Jusia :
zad1. wyznacz zbiory AuB,A\B,Bn N,gdy A=(−9;7>,B=(−7;8). Zad2. wyznaczi zaznacz na osi zbiór A=R\A, gdy A={−4,2)
17 gru 20:55
jusia :
Bardzo proszę o pomoc bo muszę oddać tą pracę do zaliczenia
17 gru 21:25