matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Da sie to dodać?
młody:
45
n
+ 5
n
= Da sie to dodać?
17 gru 19:50
Aga1.:
Nie .
17 gru 19:52
Matma #60;3:
Możesz wyciągnąć 5 przed nawias.. 45
n
= 9
n
* 5
n
5
n
= 1
n
* 5
n
= 1 * 5
n
45
n
+ 5
n
= 5
n
(9
n
+ 1)
17 gru 20:03