Potęgowanie
diego662: Jak obliczyć takie coś?:
| | 2 | | 1 | |
Nie wiem, czy dobrze to zapisałem, ale chodzi mi o |
| podniesione do potęgi |
| . |
| | 3 | | 4 | |
Proszę o pomoc
17 gru 18:13
diego662: Pomożecie?
17 gru 18:31
diego662: ?
17 gru 21:34
diego662: Up
17 gru 21:51
xx: pierwiastek 4 stopnia z 2/3
17 gru 21:52
diego662: No tak.. ale co dalej?
17 gru 22:16
Aga1.: | | 4√2 | | 4√2*4√27 | | 4√54 | |
= |
| = |
| = |
| |
| | 4√3 | | 3 | | 3 | |
17 gru 22:20
daras: dalej już nic

kliknij 2x zwykły pierwiastek kwadratowy
17 gru 22:21
diego662: Dzięki
17 gru 22:23