..
bella: Paweł jednego dnia rozwiązał tyle zadań ile wynosi suma czterech najmniejszych kolejnych liczb
całkowitych dodatnich które są wielokrotnością liczby 3 janek rozwiązał trzecia cześć tego co
paweł. Ile rozwiązał każdy z nich?
17 gru 17:24
daras: no to jak pomożecie

pomożemy

no!
quiz dla co najmniej 40latków: kto był bohaterem tego "dialogu"?
17 gru 17:28
bella: ja ledwo co treść rozumiem a dopiero co to obliczyć he
17 gru 17:45
daras: a czytac juz umiesz ze zrozumieniem?
w tym "zadaniu" chodzi tylko dodawanie i dzielenie przez 3
17 gru 20:20
adal: 3+6+9+12=30
30:3=10
30+10=40
Odp:40 zadań
11 lut 21:19