matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
;)
bella:
oblicz dla x=−2
17 gru 16:59
J:
Co masz obliczyć ?
17 gru 17:00
bella:
(x−2) do potęgi 2 =
17 gru 17:03
J:
Wzór skróconego mnożenia (a−b)
2
= ......... , a potem za x podstaw −2 i policz
17 gru 17:04