<><
HUGO: Punkty A = (2,0) i B = (4,2) leżą na okręgu o równaniu 2 2 (x − 1 ) + (y − 3) = 10 . Wyznacz
na tym okręgu taki punkt C , aby trójkąt ABC był trójkątem równoramiennym o podstawie AB .
Z góry dziękuję ! sam zacznę to zaraz ogarniać bym sb sprawdził u forumowych fachowców
16 gru 21:50
Hajtowy: Tam jest chyba:
(x−1)
2+(y−3)
2=10

Prawda?
16 gru 21:51
16 gru 21:56
16 gru 22:23
HUGO: Chwała Ci mistrzu!
16 gru 22:23
5-latek: Hugo. Abonament na 3 miesiace kosztuje 15 zl wiec 2,50*6=15zl wiec wypijesz 6 piw mniej i
masz abonament . tam tez sa poradniki ktore mozesz sobie sciagnac . Warto
17 gru 00:23
HUGO: wyszło

dziękuję
17 gru 01:22
HUGO: wiem że warto bo moja psorka robi z tego spr... od razu ja i piwa... w żabce jest promocja:
finlandia po 40 zł do końca grudnia ; p
17 gru 01:24