Mógłby ktoś mi wytłumaczyć ten przykład ?
Krystian: Mógłby ktoś mi wytłumaczyć ten przykład ?
16 gru 18:43
Marcin: do czego daży x po pierwsze...
16 gru 18:51
Krystian: x−−−>1
16 gru 18:55
Krystian: pomoże ktoś ?
16 gru 19:41
Karol: lim (1−x)tg(2x/π) = [ (1−1)tg(2*1/π) ] = [0*tg(2/π) ] = 0
16 gru 19:48
16 gru 20:14
aleksandra: Hej . mógłbyś mi pomóc z polskiego ?
16 mar 17:05
pigor: | | 2 | |
... 2 lub 3 dni temu rozwiązywałem : |
| − szukana granica . |
| | π | |
16 mar 17:30
pigor: ... , nawet nie, bo wczoraj 15 mar 23:02
16 mar 17:38