| 3 | 3 | |||
lub x= | i y= | |||
| √2 | √2 |
| 3 | 3 | |||
lub x=− | i y=− | |||
| √2 | √2 |
| 3 | ||
x= | ||
| √2 |
| 9 | ||
x2= | ||
| 4 |
| 9 | 3 | 3 | ||||
y2= | ⇒ y= | lub y =− | ||||
| 4 | √2 | √2 |
| 3 | 3 | 3 | 3 | |||||
Czyli w1= | + | , w2= | − | |||||
| √2 | √2 | √2 | √2 |
| 3 | ||
x=− | ||
| √2 |
| 9 | ||
x2= | ||
| 4 |
| 9 | 3 | 3 | ||||
y2= | ⇒ y= | lub y =− | ||||
| 4 | √2 | √2 |
| 3 | 3 | 3 | 3 | |||||
w3=− | + | , w4=− | − | |||||
| √2 | √2 | √2 | √2 |
| π+2kπ | π+2kπ | |||
zk=4√81*(cos | +i sin | ), k∊{0,1,2,3} | ||
| 4 | 4 |
| π | π | √2 | √2 | |||||
z0=3*(cos | +isin | )=3*( | +i | ) | ||||
| 4 | 4 | 2 | 2 |
| 3π | 3π | −√2 | √2 | |||||
z1=3*(cos | +isin | )=3*( | +i | ) | ||||
| 4 | 4 | 2 | 2 |