matematykaszkolna.pl
pytanie Zuza: Czy wie moze ktos jakie było ostatnie zadanie z matury rozrzeszonej z operonem 2013 9 to z probabilistyki) Porsze o odpowiedź.
16 gru 16:57
matyk: Poszukaj sobie arkusza emotka Jest dostępny w necie.
16 gru 17:13
Zuza: szukałam i nie znalazlam. liczyłam na pomoc, chodź spodziewałam sie ze doczekam sie takiej odpwoedzi.
16 gru 17:16
Bizon: ... chodź ... to na spacer −emotka "a choć spodziewałam się takiej... " to przez ć
16 gru 17:18
matyk: Nie przeczę, że durne strony umieszczają masę linków jakoby to arkusz się u nich znajdował, a można klikać i klikać i... dostać
16 gru 17:21
Piotr 10: operon.pl
16 gru 17:23
matyk: http://gieldamaturalna.pl/matura_probna Kto pyta nie błądzi emotka Do wyboru matura podstawowa i rozszerzona emotka
16 gru 17:24
Zuza: Bizon, chetnie sie przejde, bo świra dostaję od nauki . Chociaż jeśli bardzo chcesz, nie omieszkam rozpocząć z Tobą poprawną deliberację ... ale nie czas tutaj na to ani miejse. Gdyż to forum matematyczne a nie kółko porawnej polszczyzny. Przekaz był ? był? zrozumiał mnie matyk ? zrozumiał? przesłał mi stronkę z maturą ? przesłał? zatem ko]omunikacja się udała, mimo tak znaczącego błędu. Dzięki Matyk. Przyznam rację, niektóre strony oferują akrusze, jednak ich tam nie ma... biedni ludzie...
16 gru 17:46
Bizon: ... żałosny ten przekaz ... i deliberacje bezcelowe ...
16 gru 17:50
Zuza: wiec ją zakonczmy, miłego dnia.
16 gru 17:54