proszęę
ANIA: zad.liczbę 36 przedstaw w postaci składnikow tak aby roznica ich kwadratow była rowna 144
16 paź 21:49
Eta:
x+y= 36
x2 −y2= 144 => ( x +y)( x −y)= 144 => 36( x −y)= 144
to:
x −y= 4
x +y= 36
−−−−−−−− rozwiąż ten układ i podaj x i y
16 paź 22:27
AROB: Dobry wieczór
Eto i
Bogdanie
16 paź 22:31
Eta:
Dobry wieczór

Witaj
AROB , Witaj
Bogdanie
16 paź 22:34
Bogdan:
Dobry wieczór
Eto,
AROB. Dzisiaj nikt nie przeszkadza, względnie Jakub wzmocnił
ochronę
16 paź 22:53
Eta:
No nie wiem?

Widzę dwa nicki "V" ....... ( zobaczymy, co dalej będzie?)
16 paź 22:55