matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
równania kwadratowe
a_a:
2
√
x
−7
4
√
x
+3=0
15 gru 16:12
aqw:
t=
4
√
x
t≥0 (
4
√
x
)
2
=
√
x
2t
2
−7t+3=0 Równanie jest dobrze przepisane ?(Δ=73 a jeśli przy 2
√
x
lub 3 będzie minus to Δ=25)
15 gru 17:16