Proszę
Ania: zad.punkty A (−4.1)oraz B(8,7) sa symetryczne względem prostej K ,wyznacz rownanie prostej K
16 paź 21:26
xyz: y=ax+b,gdzie x1=−4,y1=1 x2=8,y2=7....zrób układ równań
16 paź 21:45
ANIA: a tych jeszcze2 nie umisz ? plis
16 paź 21:48
xyz: których 2?
16 paź 21:49
ANIA: zad.Kolarz znajduje sie w odległości 120 km. od mety ,do której zbliża się ze stała
predkościaą.Za 4 h kolarz przekroczy drogę mety.odległośc kolarza od mety [m] w zależności od
czasu jazdy t [h] gdzie t nalezy <0,4>opisuje wzrór :a)f(t)=120−4t.b)f(t)=30t+120.c)f(t)=120 −
30t.d0)f (t) = 30 t −120
zad.liczbę 36 przedstaw w postaci składnikow tak aby roznica ich kwadratow była rowna 144
16 paź 21:50
xyz: niestety,nie umiem
16 paź 21:51
ANIA: ok dzienki
16 paź 21:52