15 gru 00:19
Piotr:
Czy myślisz zadając pytanie "umie ktoś chociaż jeden przykład rozwiązać? ", że tu są sami
idioci? To proste zadanka.
15 gru 00:24
Eta:
15 gru 00:24
Piotr : Jemu po prostu nie chce się nauczyć matematyki
15 gru 00:27
Paweł : nie potrafie zrobić zadan z Tożsamości Trygonometrycznych, nie widzę tam wzorów, nie umiem ich
dostrzeć. Potrafiłbym mi ktoś pomóc albo chociaż naprowadzić co i jak mam zrobic? Będe
wdzięczny . 53 E mam zrobione
15 gru 01:15
asdf: Wez zacznij ukladac normalnie zdania...
Pomyslalem, ze najtrudniejsze to ostatnie, więc masz tu przyklad:
| | tg2x | | | |
P = |
| = |
| = |
| | tg22x + 1 | | | sin22x | | cos22x | |
| + |
| | | cos22x | | cos22x | |
| |
| sin2x | | cos22x | | sin2x | | cos2x | |
| * |
| = |
| * |
| = sin2x * cos2x = L |
| cos2x | | 1 | | 1 | | 1 | |
15 gru 03:14