Równanie - Pilne !
Damian :

Narysuj zbiór punktów płaszczyzny których współrzędne spełniają układ
y = IxI −2
y = − Ix+2I
moim zdaniem powinno być tak, ale w odp jest inaczej..
niebieski kolor to pierwsze równanie a czerwony to drugie
pigor: .. . no i dobrze , czy ty mnie "słuchasz" co napisałem

: rozwiązaniem
jest tylko zbiór punktów czerwono niebieskich, a ty co narysowałeś

, tylko
wykresy danych funkcji, a to mało, dlatego musisz jeszcze narysować warunki,
na ich zbiory wartości które podałem i wziąć to do kupy, a jak nie,
to :
od początku narysować koniunkcję (układ − część wspólną) 4−ech warunków
wynikających z własności modułu liczby, czyli takich nierówności :
y=|x|−2 i y= −|x+2| i y< 0 i y+2 >0 i tyle − koniec, czy to takie trudne

...