matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Nierownosc
Kinga:
Rozwiaz nierownosc −x
2
−2x+15≥0 Δ=64
√
Δ
=8 x
1
=3 x
2
=−5 x∊ przedzial domkniety od 3,−5 Tak ?
16 paź 17:06
Bogdan:
Nie zaśmiecaj forum tymi samymi postami.
16 paź 17:10