matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Przedziały
Edward G.:
Sprawdzcie tylko czy takie mają być przedziały w tabelce ! Na litość Pana pomóżcie !
http://zapodaj.net/92a6612fc4a51.jpg.html
13 gru 21:27
Panko:
ale 3x−x
2
=0 ⇔x=0 lub x=3
13 gru 23:21