matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Dla jakiej wartości m miejscem zerowym funkcji f(x)=U{5}{x-4} - m jest liczba -4
aS :):
5
Dla jakiej wartości m miejscem zerowym funkcji f(x)=
− m jest liczba −4. Z góry
x−4
dziękuję za odpowiedz
13 gru 21:03
Darth Mazut:
m = −
5
8
13 gru 21:28